[преслушуваме] Флукс

Сè околу нас [Балкан Велики]

Флукс

се: Недан Пановски Зајо • гитара, Марко Пановски • вокал, Слободан Хаџи-Илиев Данко • тапани и Дарко Маневски Мањо • бас гитара и придружни вокали

Гостин на вокали „Сè околу нас“: Саше Љолес

Снимано во студио 1060 во Скопје, од 17 декември 2018 до 17 јануари 2019
Тон мајстор, микс и мастеринг: Дени Крстев

Текстови и музика: Флукс, освен „Проклет Балкан“ препев на оригиналот од Sidewalk

Идејно решение за дизајн: Недан Пановски Зајо. Графички дизајн: Андреј Марјановиќ. Фотографии: Влатко Чачоровски Чоле.

7 април 2019 Балкан Велики