[видео] Фолтин

Ми се води љубов

танчерка ZARINA RONDÓN
режија и монтажа MILENA VIITMAN
кинематографија и колор градација ВЛАДИМИР ДИМОСКИ
асистентка на продукција АНА АЛЕКСОВСКА