[преслушуваме] Фолтин

Момóма

Бранислав Николов ▸ глас ︱Пеце Трајковски-Брада ▸ гитара и сајзер ︱Гоце Јованоски ▸ бас ︱Славчо Јовев ▸ тапани ︱Пеце Николовски ▸ кларинет и усна хармоника

Гости на албумот: Петар Димитровски ▸ клавијатури, Владан Дробицки ▸ тромбон и Васко Бојаџиски ▸ саксофон

Снимател ▸ Гоце Јованоски во Центар за култура Битола, декември 2018
Микс и мастеринг ▸ Ивица Јанкуловски-Штраф во студио Алшар во Скопје /декември 2018 - јануари 2019/

Дизајн ▸ Ангел
Издавач ▸ H * M * A