[видео] Foolish Green

Soul Revival

Сингл на Foolish Green од претстојниот албум “Soul Revival”. Компонирано и продуцирано од Ненад Стефаноски.
Видео монтажа: Драган Спасов.
Видеото содржи снимки од Baron Prásil (The Outrageous Baron Munchausen) |1962|, во режија на Karel Zeman.
Foolish Green се Ненад Стефаноски на вокал и гитара, Дарко Стојоски на гитара, Стефан Пехчевски на клавијатури, Теодор Бошков на бас гитара и вокал и Глигор Динев на тапани и перкусии.