[преслушуваме] Гаргара

Versus Jesus [Опачина Records]

· KAMIKAZI глас ATTENTION DEFICIT гитара RESPIRATORY ARREST тапани PSYCHOSIS бас · снимено, миксано и мастерирано од АЦО ЛИТУРГИЈА /АЦО СНИМКА/ во март 2019 · омот дизајн и буклет PSYCHOSIS и RESPIRATORY ARREST · издадено за ОПАЧИНА RECORDS во 350 ограничени 7" сингл примероци ·