[преслушуваме] Ѓокица

Вселена [самоиздание]

Музика, текст, аранжмани, инструменти и вокал: Ѓокица Зафировски ► Инструменти: акустични и електрични гитари, бас гитара, прим, македонска тамбура, оуд, џез органа ► Сработено во периодот април - декември 2019 во студио Еукалиптус ► Ритам програмирање, снимател и продуцент: Ѓокица Зафировски