[преслушуваме] Глигор Кондовски

Here [Шарла]

Музика ГЛИГОР КОНДОВСКИ
Омот фотографија ГЛИГОР КОНДОВСКИ
Омот дизајн ДАВИД АНГЕЛЕВСКИ