[преслушуваме] Триангл

Глинено око / Дозволи ми промена, сингл [Југодиск]

Глинено око: музика – Александар Стефановски – Јаблан. Дозволи ми промена: музика – Кокан Пандиловски. Александар Стефановски – Јаблан: гитара, Кокан Пандиловски: гитара, Трајко Каров: тапани и Тодор Василев – Тоше: гитара. Продуцент: Славе Димитров. Славе Димитров: пијано, Никола Димушевски – Кокан: клавијатури. Ѓорги Крстевски: илустрација. Жарко Митиќ: фотографија. Бранислав Петковиќ: дизајн на омот.

декември 1981 Југодиск