[видео] GL!TCH

Carbon Copy

◄ камера и монтажа ГОРАН СИМЈАНОСКИ ▪ музика TOBI SCHWARZ ▪ рап ДА ЏАКА НАКОТ ▪ скречови СТРАЈК ►