[преслушуваме] Тотално опуштање

Градождер [самоиздание]

Свират и пеат: Марјан Китановски Мац – гитара и вокал, Владимир Стојчевски – бас, Ристо Јанковски Љак – тапан и Златко Андоновски Голди – гостин на гитара. Mузика и текст: Марјан Китановски. Aранжмани: Тотално Опуштање. Снимано во „Студио Кај Трајче“. Музичка продукција: Трајче и Блуз. Фото на омот: Зоран Шеќеров. Име на албум: Немања Трајковиќ. На „Тебе те викале судбина“ користени делови од текстот на песната „Кафанче на Газда Мите“ на Драган Каранфиловски Бојс. На „Трон“ и „Коњ“ користени аудио исечоци од филмот „Нели ти реков“.

23 ноември 2018 самоиздание