[видео] Hardfaced

Black Sun

Видеото снимено, монтирано и продуцирано од Александар Цветаноски, во режија на Александар Цветаноски и Горан Вељаноски • Концепт и дизајн: Горан Вељаноски • Шминка за тело и стилист: Маја Вељанова • Модел: Петар Савески • Микс и мастеринг: Lasse Lammert во LSD studio Lübeck, Германија, во август 2019 • Преден омот и дизајн: Pig Hands •