[видео] Fighting Windmills & Sethstat

In C во живо во Фросина

Снимено на 16 декември 2016 година, во Кино Фросина, Младински Културен Центар – Скопје. Тонски снимател: Ненад Трифуновски. Миксер: Влaдан Дробицки. Графички дизајн: Филип Букршлиев. Видео: Антоние Весковски. Програмски забелешки: Дени Омерагиќ. Компонирано од Тери Рајли, во 1964 година. Аранжирано и толкувано од Fighting Windmills и Sethstat во состав: Нинослав Спировски (кларинет/сопран саксофон), Владан Дробицки (тромбон), Антоние Весковски (тапани/удиралки), Гоце Наумов (тапани/удиралки/електроника), Филип Букршлиев (гитара), Панче Бујуклиев (аналоген синтесајзер), Павел Дробицки (електричен бас) и Дени Омерагиќ (контрабас/синтесајзер). Издадено за PMGjazz (001) на 5 мај 2018 година.