[преслушуваме] ŠećeЯ

Izlazi Sunce EP [Балкан Велики]

ŠećeЯ е соло проект на Тена Рак од Вараждин, Хрватска. Музиката и текстовите се на Тена Рак.  Снимено, миксано и мастерирано од Дени Крстев во Студио 1060 во Скопје, март-април 2018. Продуцентка: Тена Рак. Дизајн на обвивка: Кристина Горовска. Извршен продуцент: Васко Атанасоски.

23 јуни 2018 Балкан Велики