[преслушуваме] К

Музика за плашење деца и нервирање возрасни [Балкан Велики]

К е ex-fydhws

Албумот е производ на снимки од 3 различни сесии. За време на снимањето користен е само еден инструмент, електрична гитара поврзана низ overdrive, delay и reverb педали. Без додадатни инструменти и снимки врз оригиналната. Штим: E-E-E-B-B-B