[преслушуваме] Kanton6Teichman Quintet

Interactive Music Lab (Skopje Sessions) [PMG Jazz]

Kanton6Teichman quintet се: Владан Дробицки / тромбон, Синиша Евтимов / синтисајзери, ритам машина, Мирко Попов / машина, теренски снимки, Andi Teichman / електронски манипулации, HannesTeichman / електронски манипулации.
Снимено во Кино Култура во мај 2019 од Владан Дробицки
Продуцирано од Владан Дробицки и Мирко Попов
Дизајн на омот: Виолета Качакова. Омот фотографија: Доријан Миловановиќ