[преслушуваме] Avadarxi Ensemble

Kavadarci Xi [KING GONG Internacional]

Снимено на 8 јануари 2018 година. Изведено и импровизирано од Нинослав Спировски [кларинет], Бисера Базер [тромбон], Јордан Костов [армоника], Филип Буркршлиев [гитара], Гоце Наумов [тапани и перкусии], Кристијан Новковски [перкусии], Дени Омерагиќ [контрабас и електроника]. Напишано од Јордан Костов. Инженер на звук: Бојан Угриновски. Дизајн на обвивка: Евгени Бондаренко.

 

22 април 2018 KING GONG Internacional