[видео] Васко Атанасоски

Кога те нема

Васко Атанасоски – вокал, бас, Љупа Ангелов – гитари, Дени Крстев – ритмичко програмирање и клавијатури. Улоги: Петар Георгиевски – Камиказа, Јован Малески и Васко Атанасоски. Напишано од Васко Атанасоски и Милан Блажевски. Режија и монтажа: Милан Блажевски. Камера: Александар Ристески. Продуцент: Роберт Јазаџиски – Кавал филм – Скопје.