[преслушуваме] Телемама и Пиколомини

Краток албум за двајца [Шарла]

Музика и аранжман: Давид Ангелевски | Текст: Драгана Заревска | Симено во ФК Градски ѕид и Студио Кларион | Продуцент: Давид Ангелевски | Дизајн: Драгана Заревска и Давид Ангелевски

26 март 2018 Шарла