[видео] Last Expedition и пријателите

Шефе

Joe Lana Junior ▪ тапани

Brad Johnson ▪ бас

Кире Најдовски ▪ гитара

Давор Јордановски ▪ клавијатури

Микс и продукција • Давор Јордановски
Видео монтажа • Благоја Неделковски

Davorius Productions

Big Bang Music Recording Studios

GroUp Entertainment