[преслушуваме] Leonard

Not all elephants can paint EP [Балкан Велики]

Сите песни напишани од Леонард Котевски во неговата дневна соба (2018-2019) ►Леонард Котевски /гитара и глас ▪ Раде Јордановски / бас ▪ Васко Атанасоски / перкусии ▪ Владимир Димчев / дудук ►Снимено, миксано и мастерирано од Дени Крстев во Студио 1060 од февруари до март 2020 ►Омот ▪ Александар Костадиновски Ако ►Извршен продуцент ▪ Васко Атанасоски