[видео] Летечки пекинезери

Салон за дотерување МTV Unplugged

Музика од третиот албум на Летечки Пекинезери „Салон за Дотерување“ на MTV Unplugged.

1, Блуз Рага
2, Шамблин
3, Песна за Добриците
4, Херкермер Хомолка
5, Намќор
6, Двогласна Интервенција
7, Тимус Вулгарис (Мајчина Душица)
8, МенБерБејби (ЧичоБебеЏин)
9, Љубовни Совети
10, Беси, Беси
11, Моцарт куглица за двоје (двајца)
12, Пауза 32

Летечки Пекинезери се Иво Солдатовиќ на кларинет, Петар Христов на тенор саксофон, Бојан Петков на гитара, Кирил Туфекчиевски на контрабас и Славчо Коцев на тапани.