[преслушуваме] Љупа Ангелов

Апокалипса Сега!!! [Балкан Велики]

: „Аудио колаж у полициски час. Снимено и изведено од по дома, генерално мои парчиња, но и понекое туѓо а наше:)
*03-оригинално од Бадмингтонс
*04-оригинално од Александар Велики
*07-оригинално од ex-Yu =]
со една акустична, еден jazzmaster, electric Piano & beat sampling низ април/мај 2020.“