[преслушуваме] Mammoth & Yashem

Guilty Pleasure EP [Шарла]

Сите песни напишани од Mammoth & Yashem

Вокали на Only One Night Огнен Анастасовски

Снимено во К7 домашното студио во Скопје во мај 2019

Омот фотографија Драгица Николовска

6 јуни 2019 Шарла EP/DR031