[видео] Матеј Фолц и Дупер

Сменета

текст и вокали МАТЕЈ ФОЛЦ; ДУПЕР ▌музика МАТЕЈ ФОЛЦ; ДУПЕР ▌гитара БОРИС КАКУРИНОВ ▌студио АНГЕЛ ЌОСЕВ; ТРАЈЧЕ ЦВЕТКОВСКИ (ВИЗИЕР) ▌микс и мастеринг АНГЕЛ ЌОСЕВ ▌инструментал БОРИС КАКУРИНОВ; ФИЛИП СТОЈАНОВСКИ (TenSixty) ▌скрипт, режија, анимација и монтажа FROZEN TIME DROPS ▌асистент на режија BATUHAN IBRAHIM ▌асистент на светло OZEL ASANOV