Концерт на Vempapyre, Regler, Проповед и Голи деца

Милитант Заза

gd2

Јавен собир на експлоатирање умствени моќи през системи на слушлива забава.
(Сите изведувачи се донесени ексклузивно за овој настан = нема компромис во квалитет.)

 

VERMAPYRE (САД/ Белгија)

Водвиљански хорор саундтрак изведен на инструменти од домашно производство. Членови од INTEGRITY.

REGLER – (Шведска/ Баскија)

Кампања за музичка деструкција- нота по нота. Членови од BRAINBOMBS и BILLY BAO.

 

ПРОПОВЕД (Србија)

Древен дум/панк во чест на (ран) АРГУС, CANDLEMASS, MERCYFUL FATE, AMEBIX со текстови инспирирани од темната страна на Балканскиот мистицизам.

 

ГОЛИ ДЕЦА (Македонија)

Долго, бавно бушење.