[преслушуваме] Millko

Ноќ ко витез војува [PMG Recordings]

Сашо Митревски ● вокали и гитари
Стефан Терпини ● тапани
Филип Поповски ● бас гитара
Александар Џо Господов ● клавијатури

Снимено од декември 2018 до февруари 2019 во студио Алшар. Микс и мастеринг » Ивица Јанкуловски. Продуцент » Ивица Јанкуловски и Милко
Сашко Костов » пратечки вокали на „Сама“, „Светлина“ и „Светло во ноќта“. Цртано лого за омот » Ивица Јанкуловски. Дигитална изведба на лого и омот » Кристијан Новковски