Defect 13th

Mind Perspective

defect13th

PMG Recordings етикетата го најавува своето 124-то издание насловено како Mind Perspective на техно артистот Defect 13th.
Боре Глигоровски под псевдонимот Defect 13th е активен на сцената од 2009-та, работи и живее во Велес и досега има издадено две EP изданија за независната издавачка куќа од Сиднеј, Австралија – Hubble Trax. Mind Perspective е негово прво долгосвиречко издание и ги содржи Shifted On The Ground, Illuminate Vision, Propaganda, Balance, Vortex, Blind Faith, Intense LFO, Transmitting From The Future и Jupiter Report.
Албумот е достапен како лимитирано це-де издание, како и за слободно преземање на PMG Recordings.