Телемама

Мис Слобода

TM_103

Телемама е музичка инкарнација на визуелната уметница Драгана Заревска. Нејзиното албумско првенче „Мис Слобода“ (Ако никој не свири) е збирка на домашни снимки создадени во интимниот простор, некаде помеѓу мали сипаници, граѓански протести и сопруг на службен пат. Слободно превземање на telemama.bandcamp и akonikojnesviri.bandcamp