[преслушуваме] Јордан Костов

Младо беспомошно слонче: Музика за театар [KING GONG Internacional]

Напишано од Јордан Костов. Продуцент: Бојан Угриновски. Перформери: Quartet Consonance (песни 1-8) – Здравко Ангелов [кларинет], Игор Бакрачевски [кларинет], Петар Христов [кларинет] и Сашко Темелковски [бас кларинет]. Јордан Костов [армоника, 9,10,11,13], Оливер Јосифовски [контрабас, 9, 10], Славчо Коцев [тапани, 9, 10], Мицко Дамјановски [туба, 9, 10], Шерафедин Курт [уд, глас, 9,10], Боро Станковски [виолина, 12] и Ерхан Шукри [виолина, 12, 13]. Издадено во Кина преку Shangai Lezy Entertainment & Sport Co., Ltd.

20. Април 2018 KING GONG Internacional