[видео] Гоце Стевковски Септет

Monday

Официјално музичко видео за песната “Monday” на Гоце Стевковски Септет. Од албумот “Homage to a Dreamer”, издаден од SJF Records. Анимација: Наташа Андонова. Режирано од Гоце Цветановски.