[преслушуваме] Bernays Propaganda

My Personal Holiday [Балкан Велики]

На оваа плоча Bernays Propaganda беа: Кристина Горовска – вокал, Васко Атанасоски – гитара, клавијатури и вокал, Џано Куч – тапани и перкусии и Ненад Трифуновски – бас.

Снимено, миксано и продуцирано од Ненад Трифуновски во Кино Фросина во Младинскиот културен центар – Скопје и студиото Бла Бла Бла во Ѓорче 2 во јануари 2010. Асистенти на снимање: Горан Стојчевски и Ален Хаџи Стефанов. Мастеринг: Carl Saff.
Сите текстови напишани од Кристина Горовска, освен „Овој ден да помине“ и “VIP in paradise” со Васко Атанасоски. Сета музика напишана од Васко Атанасоски, освен „Кога е доволно“ со Кристина Горовска.
Аранжирано и отсвирено од Bernays Propaganda, освен на 4, 5, 7, 8 и 9 заедно со Саша Павловиќ.
Превод на англиски јазик од д-р Миле Тантуровски и Калина Јанева.
Извршен тим: Владица Младеновски – Грга, Боле Тата и Мунгос.
Бенд фотографија: Игор Костов. Дизајн на обвивка: Кристина Горовска и Чаци Чавдаровска.

Оригинално издадено за Moonlee records 17 октомври 2010

12 јануари 2018 Балкан Велики