[преслушуваме] My Tear

My Tear LP [Балкан Велики]

My Tear се Дени Крстев, Васко Атанасоски, Кристијан Лафазановски и Мартин Митевски.
Снимено, миксано и мастерирано во Студио 1060 во Скопје од јануари 2018 до февруари 2019 од Дени Крстев.
Продуцирано од Васко Атанасоски.
„Човек од стакло“ и „Мислев“ оригинално изведени од Фонија (Балкан Велики 2016, 2017).
Фотографија на омот: Зденко Петровски.
Главен и одговорен уредник: Васко Атанасоски.

8 март 2019 Балкан Велики