Name of the Game | Горан Стефановски

Goran_Stefanovski

Видео од “Creative Flow” серијата, направена од страна на филмската, радио и телевизииска секција на Canterbury Christ Church Department of Media Art and Design . Во овој краток петминутен филм Стефановски ги отвора аспектите на креативниот тек, идеите и развивањето. Серијата беше поттикната од д-р Andy Birtwistle, а е направен од Ben Rowley во текот на летото 2012 година.