Гоце Кантар

Насмеан лик EP [Критика 013]

Goce Kantar - Nasmean lik EP 2016

 

1 Насмеан лик [03:01]
2 И нема повеќе време [02:37]
3 За вселената (инстр.) [04:11]

Сите песни, текстови и инструменти: Гоце Кантар
Снимени и продуцирани во домашното студио на Гоце Кантар
слободно преземање