[видео] Дупер

Не сум твој тип

Дупер се: Борис Какуринов – гитара и клавијатура, Илчо Нечовски – вокал и бас гитара и Мартина Баракоска – тапани и перкусии. Музика, текст и аранжман: Дупер. Снимање, микс и мастер: Ангел Ќосев, студио „Подрумот“. Режија: Томи Акимовски.