[преслушуваме] Bernays Propaganda

Ништо нема да нè раздели EP [Балкан Велики]

Кристина Горовска: вокали, стихови, вокални хармонии, уметничка насока и дизајн. Васко Атанасоски: музика, стихови, бас, гитари, перкусии, аранжмани, продукција, вокал и менаџмент. Дени Крстев: синтисајзер, ритам програмирање, снимање, уредување, мастеринг. Раде Јордановски: бас гитара и продукциски менаџмент. Кристијан Лафазановски: тапани и перкусии. Снимено од 29 јуни до 7 декември во Студио 1060 во Скопје. Соло бас гитара на „Ништо нема да нè раздели“: Mike Watt. Соло гитара на „Ништо нема да нè раздели“: Тони Китановски. Стихови на „Ќерка на гладот“: Коста Рацин, семплови од XAXAXA. Извршен продуцент: Васко Атанасоски.

12 декември 2018 Балкан Велики