[видео] Bernays Propaganda feat. Mike Watt

Ништо нема да нè раздели

Од албумот “Songs From Under the Floorboard, Vol. 1
Accident Prone Records

Напишано и режирано од Дејвид Дољаница и Милан Блажевски
Монтажа и пост-продукција: Милан Блажевски
Директор на фотографија: Иво Иванов
Асистент на камера: Тео Терзиев
Продукција и сет дизајн: Милан Блажевски и Дејвид Дољаница
Сценографија: Ангел Георгиев