[видео] My Tear

Остави ме да бидам

Режија, монтажа и камера: Горјан Атанасов. Користен материјал од „Градот на Вардар“ од Бранко Гапо (Вардар филм, 1962) и „Скопје 63“ од Вељко Булајиќ (Јадран Филм, 1964). Извршен продуцент: Васко Атанасоски, Балкан Велики.