[преслушуваме] Пиколомини

Неизадени: младост и одбрана [Шарла]

Музика и текст: Давид Анелевски
Гости: Дарко Тасевски, Антонио Дојчиновски
Автор на омот: Иван Ивановски
Снимено во ФК Градски Ѕид - Скопје 2011 - 2019