[преслушуваме] Пиколомини

Светот е Мајкл Џексон EP [Шарла]

Музика и текст Давид Ангелевски

„Странци„ текст и вокал Теа Шалдева и Давид Ангелевски

'Harry and the Void' Tribute to Dead Gentleman, Harry Dean Stanton

Снимање, микс и пост продукција ФК Градски Ѕид

Фотографија за омот Дафина Џепароска