Гоце Кантар

Плен

„Плен“ – првиот сингл од надоаѓачкиот деби албум „Овде има место за сите 2008-2012“ на Гоце Кантар. Албумот излегува на 8-ми јануари 2016 за Критика.
слободно преземање
Видео (креирање, сечење, лепење, монтирање): Dachauer 172. Продукција: Критика