[видео] Pluto's Doubts

Хегел и мајка ти / сесија во живо

Новата верзија на песната Хегел + Канти на Pluto’s Doubts од настапот во Knobs, Keys n’ Stuff во Скопје.
Pluto’s Doubts се: Дарко Поповски ▶ Симон Пеоски ▶ Марио Симоновски ▶ Горјан Стојменовски ▶ Емил Спирковски.
Режија и монтажа: Томи Акимовски. Камери: Томислав Живковиќ и Марио Блажевски.
Снимено, миксано и мастерирано во Knobs, Keys n ‘Stuff од Бојан Филиповски.