Bernays Propaganda со нов албум - Политика

Три години по нивиот албум Забранета планета, Bernays Propaganda денес го промовираа нивното најново издание. Албумот со 9 песни „Политика“ официјално излегува следната недела, на 17-ти март, за словенечката Moonlee records на винил и це-де, а на касета за американската издавачка куќа Land Animal Tapes.
На 25-ти и 26-ти март Bernays Propaganda ќе го промовираат новиот албум „Политика“ во Младинскиот културен центар во Скопје, по што заминуваат на едномесечна европска турнеја.

BP_PV

 

Албумот „Политика“ е достапен за слободно преземање на нивниот официјален  Bandcamp профил.