[преслушуваме] Последен Удар

Не сме како вас [самоиздание]

Григориј Јовановски ∙ вокал
Владимир Соколовски ∙ гитара
Горан Стојанов ∙ гитара
Димитар Апостоловски ∙ тапани
Ерик Шутуш ∙ бас гитара