[видео] Сашко Костов

Прашина

Музика, аранжмани: Сашко Костов. Текст: Ана Стојаноска и Сашко Костов. Вокали, гитара, ударалки: Сашко Костов. Пијано и сајзери: Антоније Арангеловиќ. Бас гитара: Славчо Пеев. Тапани: Михаил Парушев. Режија и монтажа: Крсте Шупев. Играат: Талија Настова и Фаик Мефаилоски. Снимено во Two Points студио од Сашко Костов. Миксано и мастерирано од Мите Димовски во Тралала студио. Продуцент: Сашко Костов.

 

 

И промена да чувствуваш не мисли на себе
И кога ќе се пронајдеш чувствувам во тебе
И правиш како да веруваш, а нешто умира во мене
Те прави како да менуваш, а умира во тебе
Умира во мене.

На крајот од денот
На крајот си сам
На крајот од здивот
Во прашината

И промена да чувствуваш не мисли на мене
И кога ќе ме пронајдеш умира во тебе

На крајот од денот
На крајот си сам
На крајот од здивот
Во прашината