[преслушуваме] Мариналеда

Пред огледало прашај се [Балкан Велики]

M-POPS
Марко Новески – гитара и вокал | Владо Крстевски – тапани | Благоја Камчевски – бас

Снимено од Блуз во Студио кај Трајче во 2016. Миксано и мастерирано во Студио 1060 од Дени Крстев. Продуцирано од Дени Крстев.

Балкан Велики 041 ]