[преслушуваме] Раде Јордановски

Раде Јордановски EP [Балкан Велики]

Сите песни напишани, изведени, снимени и продуцирани од Раде Јордановски во неговите дневни простории во источното Скопје (Мичурин, Маџар маало и Острово) во втората деценија на 21 век. Ритам програмирање и клавијатури на „1“ и „2“: Биби. Мастерирано од Дени Крстев во Студиото 1060.
Фотографија на омот: Раде Јордановски.
Извршен продуцент: Васко Атанасоски.

4 октомври 2018 Балкан Велики