[преслушуваме] Синиша Цветковски

Рај е место куде нема људи EP [Балкан Велики]

Музиката и стиховите напишани од Синиша Цветковски. Вокали и гитари: Синиша Цветковски. Бас: Васко Атанасоски. Клавијатури и ритмичко програмирање: Дени Крстев. Снимено, едитирано и миксано од Дени Крстев во Студио 1060 (мај – јули 2018). Дизајн на обвивка: Синиша Цветковски. Извршен продуцент: Васко Атанасоски.

9 јули 2018 Балкан Велики