[преслушуваме] Red Sails Billow

The Waves Stretch Infinite [самоиздание]

Red Sails Billow беа Марко Галевски на бас гитара, Александар Томевски на гитара и Бојан Станиќ на тапани.

Албумот е снимен во BPM Studio од Младен Павлески во летото 2016.

Микс и мастер: Младен Павлевски
Едит: Александар Томевски
Омот: Андреј Дојчиновски