[видео] Djaikovski Ft David Lion

Reminder

Djaikovski feat. David Lion “Reminder” (FLTRLBL163)

Џајковски, светска музичка легенда и татко-основач на глобалниот феномен познат како Балкан Бит, повеќе од пет години се враќа со својот прв нов сингл. “Reminder” го има новиот додаток на неговиот жив бенд, пејачот/рапер David Lion, туркајќи го Балкан Бит на нова територија, комбинирајќи го со влијанија на глич-хопот и Јамајка. Резултатот е фанк-енергент, наменет да стане омилен на неговата претстојната фестивалска турнеја.

21 декември 2018 Filter Label